I love setjes - CS-Horse-and-Design
banner

I love setjes

I love setjes

I love setjes

Wie houdt er nu net van setjes?

Ik wil het liefste dat alles bij elkaar past. Bij ieder dekje wil ik (indien mogelijk) bijpannende beenbeschermers of bandages, oornetje en springschoenen. Daarom ook nu weer een leuk setje van CS Horse & Design in de spotlight! Dit keer een setje van een super gave kleur! Geen bordeaux rood en geen fel rood… maar gewoon rood, cherry rood. Wauw I’m in love!!

Benieuwd geworden?
Lees dan snel verder!

 
CS-Suede_Rood-7095
Oornetje

Het oornetje van CS Horse & Design heeft een super fijne pasvorm en past ook nog eens perfect bij de  rest van deze collectie! Het oornete is tevens voorzien van 2 handige klittebandjes waarmee je het oornetje makkelijk vast kunt maken aan het hoofdstel, super handig dus want zo weet je dat hij tijdens het rijden niet snel zal verliezen! Daarnaast het het oornetje voorzien van een mooie afgewerkte bies en een rij steentjes, super sjiek dus!


Dressuur dekje

Het suède dekje is een dunner dekje als je deze gaat vergelijken met de glitter dekjes van CS maar toch voelt deze net zo stevig aan! De suède stof voelt super zacht en is voorzien mooie stiksels. De rand van het dekje is voorzien van een dubbele bies, in het geval van mijn dekje 1 zilveren koord en 1 cherry koord. Naast deze mooie sierkoorden heeft het dekje ook lusjes om aan het zadel te bevestigeren, deze zijn een stuk korter dan bij het glitter dekje en passen daarom bij om mijn singelstoten. Gelukkig past mijn zadel goed waardoor deze ook zonder deze lussen te gebruiken goed op mijn paard i.c.m. dit dekje.

Het fijne aan het dekje van de suède collectie is dat deze een bescherming heeft onder aan het zadel bij de singelstoten. Hier een een stevig stuk stof bevestigd waardoor deze het dek beschermd tegen beschadigingen. Erg fijn natuurlijk want zo blijf het dekje nog langer mooi!!

Springschoenen

Ook de springschoenen uit de suède collectie zijn voorzien van mooie suède stof en bontje! Dankzij de klittenband zijn de springschoenen gemakkelijk in gebruik. Omdat ik ze vaak gebruik bij buitenritten worden ze snel vies. Ik heb ze nog niet gewassen en ben dan ook benieuwd hoe de springschoenen zich houden na enkele keren wassen. Je leest hier later meer over in een andere blog!


Gebruik jij springschoenen?
Echt springen doe ik niet met mijn paard, mijn paard draagt geen ijzers en tikt zichzelf ook niet aan. Nu zou je denken dat ik dus geen springschoenen nodig zou hebben. Toch vind ik het fijn om mijn paard met springschoenen te rijden. Ik ga namelijk vaak op buitenrit met mijn haflinger. en ik zou niet willen dat ze zichzelf zou verwonden. Preventief draag ik dan ook graag springschoenen om eventuele verwondingen  aan de hoeven te voorkomen. Mijn paard vindt het namelijk leuk om over een boomstam te springen en ik zou het niet leuk vinden als ze zich tijdens een ‘onschuldige’ sprong zou verwonden. 


Conclusie

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel veel liefde heb voor de collectie. Deze prachtige paardenuitrustig is van goede kwaliteit en ziet er ook nog een super gaaf uit. Het dekje past goed en blijft mooi! Zoals eerder aangegeven ben ik echt benieuwd hoe de suède stof zich blijft houden nadat het een aantal keer in de wasmachine is geweest. Zodra mijn paard het gedragen heeft blijft het helaas niet lang schoon, haha! Wil jij ook weten hoe de producten zich houden na enkele wasbeurten? Like mij op Facebook of volg mij op Instagram zodat jij op de hoogte gehouden wordt van mijn nieuwe blogs.

 

reacties op “I love setjes

I love setjes

Door Pink op zaterdag 17 september 2022 om 11:14

Hoi! Komt dit dekje ook nog in het licht roze? Want die vond ik heel mooi!

Plaats een reactie